Bordben jem og fix

Bordben til at lave dit eget bord – Jem & Fix

Bordben til at lave dit eget bord | jem & fix

Find alt i materialer og tilbehør til at gå i gang med at bygge dit eget køkken- eller skrivebord. Vi har det hele til lave priser i jem & fix.

Find et stort sortiment af billige bordben i gode solide materialer til fornuftige priser hos jem & fix. Flere højder og farver. Køb online her hos jem & fix.

Bordplader, bordben og tilbehør til borde – Jem & Fix

Bordplader, bordben og tilbehør til borde| Køb i jem & fix

Bordben til at sætte under bordplade eller småmøbler for at løfte dem fra gulvet. Diameter på 30 mm og længde på 20 cm. Bordbenet er sort.

Find alt i materialer og tilbehør til at gå i gang med at bygge dit eget køkken- eller skrivebord. Vi har det hele til lave priser i jem & fix

Bordben Ø30 mm x 20 cm sort – Jem & Fix

Bordben Ø30 mm x 20 cm sort | jem & fix

Bordben til fx at sætte under bordplade for at lave et lavt sofabord eller …

Bordben til at sætte under bordplade eller småmøbler for at løfte dem fra gulvet. Diameter på 30 mm og længde på 20 cm. Bordbenet er sort. Køb bordben her hos jem & fix.

Bordben Ø30 mm x 10 cm krom – Jem & Fix

Bordben Ø30 mm x 10 cm krom | jem & fix

Bordben til at sætte under en bordplade, kasser eller andre småmøbler. Diameter på 30 mm og længde på 10 cm, og det er i farven krom. Køb bordben her hos jem & fix.

Bordben Ø30 mm x 70 cm sort – Jem & Fix

Bordben Ø30 mm x 70 cm sort | jem & fix

Bordben til at lave fx kontorbord eller spisebord. Bordbenet har en diameter på 30 mm og er 70 cm langt. Det er sort. Køb bordben her hos jem & fix.

Bordben Ø30 mm x 10 cm stål – Jem & Fix

Bordben Ø30 mm x 10 cm stål | jem & fix

Bordben til at sætte under en bordplade, kasser eller andre småmøbler. Diameter på 30 mm og længde på 10 cm, og det er i farven stål. Køb bordben her hos jem & fix.

Bordben Ø30 mm x 10 cm hvid – Jem & Fix

Bordben Ø30 mm x 10 cm hvid | jem & fix

Bordben til at sætte under en bordplade, kasser eller andre småmøbler. Diameter på 30 mm og længde på 10 cm, og det er hvidt. Køb bordben her hos jem & fix.

Bordben Ø30 mm x 30 cm sort – Jem & Fix

Bordben Ø30 mm x 30 cm sort | jem & fix

Bordben til fx at sætte under bordplade for at lave et lavt sofabord eller kan bruges under småmøbler. Diameter på 30 mm og længde på 30 cm. Sort. Køb bordben hos jem & fix.

Bordben Ø30 mm x 20 cm hvid – Jem & Fix

Bordben Ø30 mm x 20 cm hvid | jem & fix

Bordben til at sætte under bordplade eller småmøbler for at løfte dem fra gulvet. Diameter på 30 mm og længde på 20 cm. Bordbenet er hvidt. Køb bordben her hos jem & fix.

Keywords: bordben jem og fix, møbelforhøjer jem og fix