Fortynder jem og fix

Borup cellulosefortynder 2,5 liter – Jem & Fix

Borup cellulosefortynder 2,5 liter | jem & fix

Borup cellulosefortynder anvendes til afrensning og fortynding i forbindelse med malerarbejde · Den kan afrense og fjerne fedtstof inden maling, bruges til …

Borup cellulosefortynder bruges til afrensning og fortyndingen inden malerarbejde samt rensning af pensler efterfølgende. Kan også bruges til pletfjernelse. Indeholder 2,5 liter.

Borup cellulosefortynder 0,5 liter – Jem & Fix

Borup cellulosefortynder 0,5 liter | jem & fix

Borup mineralsk terpentin anvendes som fortynder til alkydemalje, lakfarver og oliemaling; Kan også bruges til rengøring af pensler og andet værktøj, …

Borup cellulosefortynder bruges til afrensning og fortyndingen inden malerarbejde samt rensning af pensler efterfølgende. Kan også bruges til pletfjernelse. Indeholder 0,5 liter.

Borup mineralsk terpentin 0,5 liter – Jem & Fix

Borup mineralsk terpentin 0,5 liter | jem & fix

for 4 dage siden — Til afrensning og fortynding i forbindelse med malerarbejde samt fjernelse af pletter. 26,00 /stk. 52,00/ltr. Lev. omk. tillægges.

Borup mineralsk terpentin anvendes til at fortynde fx alkydemalje og oliemaling. Kan også bruges til rengøring af pensler. Indeholder 0,5 liter.

Borup mineralsk terpentin 5 liter – Jem & Fix

Borup mineralsk terpentin 5 liter | jem & fix

Borup mineralsk terpentin anvendes som fortynder til alkydemalje, lakfarver, olielakker og oliemaling. Den kan også bruges til rensning af pensler eller andet …

Borup mineralsk terpentin anvendes til at fortynde fx alkydemalje og oliemaling. Kan også bruges til rengøring af pensler. Indeholder 5 liter.

Borup acetone 0,5 liter – Jem & Fix

Borup acetone 0,5 liter | jem & fix

for 3 dage siden — Til fortynding af fx oliemaling og alkydemalje. 13,50 /stk. 27,00/ltr. Lev. omk. tillægges. Webshop Butik.

Borup acetone er et opløsningsmiddel, der bruges til fjernelse af vanskelige pletter som neglelak, læbestift og olie. Indeholder 0,5 liter.

Borup mineralsk terpentin 2,5 liter – Jem & Fix

Borup mineralsk terpentin 2,5 liter | jem & fix

For at få de bedste resultater med malerarbejdet er det vigtigt med en grundig rengøring. Malingen holder langt bedre, hvis du sørger for at have klargjort …

Borup mineralsk terpentin anvendes til at fortynde fx alkydemalje og oliemaling. Kan også bruges til rengøring af pensler. Indeholder 2,5 liter.

Borup rensebenzin 0,5 liter – Jem & Fix

Borup rensebenzin 0,5 liter | jem & fix

Borup rensebenzin bruges til pletfjernelse af fx harpiks, olie, læbestift og tyggegummi. Den kan også bruges til rensning af pensler. Indeholder 0,5 liter.

Rengøring og kemikalier – stort udvalg – Jem & Fix

Rengøring og kemikalier – stort udvalg | jem & fix

Før ethvert malerarbejde er det en god idé at klargøre vægge i form af grundig rengøring og rens. Se udvalget her og køb online.

Maling- og lakfjerner 750 ml – Luxi – Jem & Fix

Maling- og lakfjerner 750 ml – Luxi | jem & fix

Luxi maling- og lakfjerner anvendes til at fjerne gammel maling og lak fra træ, glas, sten og beton. Indeholder 750 ml. Køb den hos jem & fix.

Spærregrunder til træ 2,5 liter – Luxi – Jem & Fix

Luxi spærregrunder 2,5 liter | Billigst i jem & fix

i jem & fix finder ud alt i maling, redskaber og værktøj til alle gør det selv-projekter både ude og inde. Kig forbi eller køb online i webshoppen

Keywords: fortynder jem og fix