Ikea rygsæk

Rygsække og computertasker – Find din nye rygsæk her

Rygsække og computertasker – Find din nye rygsæk her – IKEA

Stort udvalg af computertasker og rygsække til børn og voksne – lavet af mere bæredygtige materialer. Perfekte til vandre- og dagsture samt skolen.

VÄRLDENS Rygsæk, sort, 31x15x49 cm/26 l – IKEA

VÄRLDENS Rygsæk, sort, 31x15x49 cm/26 l Perfekt rygsæk med masser af plads til alt det, du skal bruge – og mere til. Fremstillet af genanvendt polyester og med masser af smarte funktioner og praktiske rum – og en ekstra aftagelig pose, du kan tage af, hvis du har behov for det.

PIVRING Rygsæk, lysegrå, 24x8x34 cm/9 l – IKEA

PIVRING Rygsæk, lysegrå, 24x8x34 cm/9 l Her har du plads til en madkasse, ekstra tøj og en 14” computer eller tablet. Rummet med net kan både bruges til en vandflaske og en baseballkasket. Perfekt til en skoledag eller som en ekstra taske. Rygsækkens stof er vandafvisende.

STARTTID Rygsæk, grå, 27x11x56 cm/18 l – IKEA

STARTTID Rygsæk, grå, 27x11x56 cm/18 l STARTTID rygsække har mange smarte funktioner, der gør korte ture nemmere for dig og hele familien. De er designet til mennesker på farten – så alle altid har det, de skal bruge, med sig. Der er et separat rum bagest med plads til en 15″ computer.

STARTTID Rygsæk, grå, 27x9x38 cm/12 l – IKEA

STARTTID Rygsæk, grå, 27x9x38 cm/12 l STARTTID rygsække har mange smarte funktioner, der gør korte ture nemmere for dig og hele familien. De er designet til mennesker på farten – så alle altid har det, de skal bruge, med sig. Der er en lomme på siden til en vandflaske eller paraply.

SOMMARDRÖM Rygsæk, rotting, 20 l – IKEA

SOMMARDRÖM Rygsæk, rotting, 20 l Picnictæppe, frisk frugt og en vandflaske – denne rygsæk har plads til alle de ting, du skal bruge til en skøn dag i parken. Kurven er håndflettet af rotting – et hurtigvoksende, fornybart naturmateriale, som både er holdbart og slidstærkt.

BLÅVINGAD Rygsæk, blå/grøn, 13 l – IKEA

BLÅVINGAD Rygsæk, blå/grøn, 13 l Denne lette rygsæk er perfekt at pakke, når du skal en tur på stranden eller i skoven. Fremstillet af genanvendt polyester og med masser af lommer til små og store ting både udvendigt og indvendigt. Rygsækkens stof er vandafvisende.

VÄRLDENS Rejserygsæk, sort, 33x17x55 cm/36 l – IKEA

VÄRLDENS Rejserygsæk, sort, 33x17x55 cm/36 l En perfekt taske, til en enkelt overnatning eller som gymnastikpose. Fremstillet af genanvendt polyester, let, rummelig og nem at folde ud. Du skal bare pakke tøj, en toilettaske, en yogamåtte eller andre ting, du skal bruge, og så er du klar.

En rummelig rygsæk, der er smart til opbevaring – IKEA

Uanset om naturen kalder på dig, om du besøger en ven i en anden by eller bare tager på kontoret, har denne rummelige VÄRLDENS rygsæk plads til alle dine uundværlige rejseartikler og dagligdagsting. Rygsækken har flere rum med god plads i forskellige størrelser, herunder et polstret rum bagerst til din bærbare computer samt to rum foran, der alle er udstyret med lynlåse. Inde i rygsækken finder du et stort rum, to mindre, åbne rum og et særligt sted til dine kuglepenne og blyanter. Der er også en aftagelig taske i det store rum, så du får ekstra plads, hvis du har brug for det. Den smarte rygsæk har også gult for indvendigt, så du kan se forskel på de forskellige rum. Mens der tages hånd om dine tunge ting, holder nøgleringen i et af rygsækkens indvendige rum styr på dine nøgler.

Keywords: ikea rygsæk