Mejsel jem og fix

Falke mejsel 250 x 16 mm – Jem & Fix

Falke mejsel 250 x 16 mm | jem & fix

Stemmejern kan bruges til mange forskellige opgaver fx til at lave præcise samlinger. Indeholder 3 stk. på 10, 16 og 20 mm. Køb stemmejern hos jem & fix.

Falke mejsel bruges til nedbrydningsopgaver, og den har et kraftigt greb med gummiafdækning til at beskytte hånden. Køb den hos jem & fix.

Falke mejsel flad 50 mm – Jem & Fix

Falke mejsel flad 50 mm | jem & fix

Mejsler. Er du på udkig efter en mejsel til din borehammer kan du finder vores udvalg af mejsler til borehammer i denne varegruppe. Du finder mejsler til både …

Denne mejsel fra Falke er af lavet i en god kvalitet af hærdet CR40 stål. Mejslen er 50 mm bred. Køb den her i jem & fix.

Irwin mejselsæt SDS Plus 3 pak – Jem & Fix

Irwin mejselsæt SDS Plus 3 pak| jem & fix

Mejselsæt der består af en spidsmejsel, fladmejsel og en spademejsel. Alle mejslerne er med SDS fatning. Se udvalget og køb mejsler her ved jem & fix.

Falke mejselsæt SDS 3 dele | Køb mejser til lavpris i jem & …

Falke mejselsæt SDS 3 dele | Køb mejser til lavpris i jem & fix

Mejselsæt med SDS-fatning i 40CR-stål til beton og mursten. Inkl. 1) spids 250 mm 2) flad 20×250 mm og 3) flad 40×250 mm. Køb mejsler hos jem & fix.

Falke borehammer 1500 W – Jem & Fix

Falke borehammer 1500 W | jem & fix

Falke borehammer på 1500 W til boreopgaver i beton og murværk. Borehammeren leveres inkl. 3 bor og 2 mejlser. Køb den her hos jem & fix!

Falke stemmejernssæt 4 dele – Jem & Fix

Falke stemmejernssæt 4 dele | jem & fix

Falke stemmejernssæt til forskellige tilpasningsopgaver i hjemmet. Indeholder 4 stk. i størrelsen 6, 12, 19 og 25 mm. Køb stemmejern hos jem & fix.

Borehammer 800 W – PRIZE – Jem & Fix

Borehammer 800 W – PRIZE | jem & fix

PRIZE borehammer til at bore i hårde materialer som murværk, beton og sten. Med slageffekt på 2,8 J, SDS patron og soft grip. Leveres med 2 mejsler og 3 fladbor. Køb den hos jem & fix.

Stemmejernssæt 3 stk. – Jem & Fix

Stemmejernssæt 3 stk. | jem & fix

Stemmejern kan bruges til mange forskellige opgaver fx til at lave præcise samlinger. Indeholder 3 stk. på 10, 16 og 20 mm. Køb stemmejern hos jem & fix.

Mejsler til borehammer – Stort udvalg af SDS-PLUS … – Toolster

Mejsler til borehammer – Stort udvalg af SDS-PLUS og SDS-MAX mejsler

Hos Toolster finder du mejslen til din borehammer – Mejsler til nedbrydning og renovering – Køb spidsmejsler, fladmejsler og spademejsler

Keywords: mejsel jem og fix