Paprør silvan

PP rør 40 mm hvid – – Silvan

PP rør 40 mm hvid – Køb Fittings online | SILVAN

Grå PP prop. Proppen er egnet til nedstøbning i beton samt indmuring- / indbygning i væg. Produktet er velegnet til spildevand samt aggressive væsker PH2 …

Bemærk, at dette er en restvare og kan derfor være en udstillingsmodel. Selve produktet er uden skader, fungerer fuldt ud og opfylder vores kvalitetssikring. Emballagen kan være uoriginal. Vi kan ikke garantere, at din lokale Silvan har varen på lager. Rørdimension udvendig: 40 mm Længd… Køb nu for kun 49,95

Skabt med omtanke, Rektangulær kasse, 100 … – Silvan

Skabt med omtanke, Rektangulær kasse, 100 % genbrugspapir – Køb Flyttekasser & tilbehør online | SILVAN

Hos SILVAN finder du altid et bredt udvalg af rør, så du kan finde netop dem, som du skal bruge til din bolig. Klik dig videre her på siden og se udvalget.

Rektangulær papkasse til nem forpakning af lange emner Med denne rektangulære kasse får du mulighed for at skabe et miljøbevidst valg. Kassen er ideel til forpakning af aflange emner pga. dens aflange og smalle form, der fungerer ligesom et rør. På den måde kan du passe godt på dine ti… Køb nu for kun 12,95

PP Prop Grå – 40 mm – Silvan

PP Prop Grå – Køb Afløbsrør online | SILVAN

I SILVAN har vi et stort udvalg af fittings og rør til ethvert formål. Find den fitting, det rør eller den pakning du står og mangler. Køb online her.

Grå PP prop. Proppen er egnet til nedstøbning i beton samt indmuring- / indbygning i væg. Produktet er velegnet til spildevand samt aggressive væsker PH2 – PH12. Materialet er brandhæmmende. PP propper er et alsidigt produkt som ud over afløb også kan bruges til eksempelvis ventilation … Køb nu for kun 11,95

Rør og fittings – Køb dine nye rør online her | SILVAN

Skal du flytte? Du finder alt til flytningen som flyttekasser, bobleplast, bølgepap, møbelhund, flyttetæppe mm. Klik forbi og se hele vores udvalg online.

Stort udvalg af rør. Her finder du eksempelvis kobberrør, galvaniserede rør og sorte rør. Mange forskellige størrelser og let bestilling online. Køb her.

Fittings & rør – VVS & Varme – Køb online | SILVAN

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket. Om cookies.

I SILVAN har vi et stort udvalg af fittings og rør til ethvert formål. Find den fitting, det rør eller den pakning du står og mangler. Køb online her.

Flyttekasser – Find alt til flytningen her på siden! | SILVAN

Gør som Silvan, og brand jeres neutrale papkasser og e-handelsposer med jeres logo og farver. Så forsvinder dine pakker ikke i mængden.

Skal du flytte? Du finder alt til flytningen som flyttekasser, bobleplast, bølgepap, møbelhund, flyttetæppe mm. Klik forbi og se hele vores udvalg online.

Rør-i-rør m. iltbarriere, sort, Ø: 15/18 mm x L: 50 m x B – Silvan

Rør-i-rør m. iltbarriere, sort, Ø: 15/18 mm x L: 50 m x B: 2,5 mm – Køb Rør online | SILVAN

Praktisk rør-i-rør fra Unite til vand- og varmeinstallationer Dette praktiske rør-i-rør er perfekt til vand- og varmeinstallationer. Det er nemlig både VA- og GDV-godkendt, og det betyder, at røret er yderst egnet til drikkevand og lever op til de danske normer for vand- og afløbsinsta… Køb nu for kun 17,95

Paprør og tubes – PACK2

Paprør — Køb Billige Plakatrør & Paprør Online her — PACK2

Køb billige paprør til forsendelse online! Vi har et bredt udvalg af forsendelsesrør lavet af genbrugspap. → Lynhurtig levering!

PAPRØR Ø50 X 1040 MM, BRUN, INKL. LÅG. 80 stk Køb …

PAPRØR Ø50 X 1040 MM, BRUN, INKL. LÅG. 80 stk Køb paprør hos PACK2

KØB paprør og forsendelsesrør hos PACK2 – PAPRØR Ø50 X 1040 MM, BRUN, INKL. LÅG.Billige priser og hurtig levering!

Keywords: paprør silvan